2013. február 25., hétfő

COTIFIBRA Bélradír 2390 ft - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

ZÖLD JELZÉS; VAGYIS SZABAD ÚT AZ EMÉSZTÉSNEK!
A Cotifibra „ leradírozza” a bélfalat, szabályozza a bélműködést a székrekedéstől, hasmenéstől, aranyértől vagy az irritábilis bél szindrómától szenvedő embereknél. Kiegészítő terápia diverticulosis és bélgyulladás estén
                                               
A Cotifibra „ leradírozza” a bélfalat, szabályozza a bélműködést a székrekedéstől, hasmenéstől, aranyértől vagy az irritábilis bél szindrómától szenvedő embereknél. Kiegészítő terápia diverticulosis és bélgyulladás estén.
A Cotifibra támogatást nyújt a fogyni vágyóknak, a gyomorban teltségérzetet vált ki, növeli a tápanyag felszívódást, gyorsítja az emésztést és csökkenti a méreganyag telítettséget. Csökkenti koleszterinszintet, enyhíti a belek túlérzékenységét, stabilizálja a vércukorszintet és megelőzi az epekő kialakulását. Elősegíti az ásványi anyagok, különösen a kalcium és a magnézium felszívódását.
A Cotifibra un. „ villám tisztítókúra” tulajdonságai révén tehermentesíti a bélrendszert, jelentősen javítva mindennapi életminőségünket.
Összetevők: Kivi rostok, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel.
Használati útmutató: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében. A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.
Nem kívánatos hatások: nincsen.
Ellenjavallatok: nincsen.
Alkalmazása lehetséges; gyermekek 2 éves kor felett, cukorbeteg, liszt - és laktóz érzékeny személyek, illetve terhesség esetében is. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, Mesterséges színezék nélkül. Folyékony formában azonnal iható és finom íze mindenki számára kellemes, hatékony és praktikus alkalmazási módot biztosít.
Mi van a Cotifibra ívótasakokban?
1. Rövidláncú prebiotikus rostszálak (FOS)
Vizet szívnak fel, megnövelve a bélsár tömegét, elősegítve a bélből való kiürülést. Megnövelik a baktériumok biomasszáját, amely egyben azt is jelenti, hogy megnövekszik a bélsár mennyisége is. Csökkentik az allergiás válaszreakciókat, visszaszorítják a fekál toxinokat és természetesen helyreállítják az egészséges bélflórát.
* Probiotikus törzsek kolonizálása
* Beta- galaktóz termelés
* Étel allergiák enyhítése (tejcukor-intolerancia, cöliákia)
* Koleszterin szint csökkentés
* Testsúly csökkentés (SCFA termelés)
A rövidláncú (FOS) prebiotikus rostszálak, a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják. Amikor nagyszámú probiotikumhoz jutunk, annak egyes törzsei olyan mennyiségű beta-galaktozidázt termelnek, amely a tejcukor-intolerancia gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkenti.
Emellett a probiotikus törzsek a bevitt élelmiszerek koleszterin-tartalmának részbeni megemésztésével és a bélben az epesavak dekonjugálásával együttesen és hatékonyan csökkentik a plazmakoleszterin-szintet. A rövid szénláncú zsírsavak (SCFA) termelésével táplálják a GALT immunsejtjeités az elhízás ellen hatnak. A rövid láncú zsírsavak (SCFA) azon túl, hogy alapvető energiaforrást jelentenek a vastagbél hámszövete számára, képesek a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjének befolyásolására, azáltal, hogy szabályozzák a vércukorszintet, csökkentik a szabad zsírsavak és a koleszterin koncentrációját. Ezen kívül közvetlenül hatnak az emésztőszervi gyulladások (colitis, hasnyálmirigy gyulladás) és a vastagbél rákos megbetegedésének megelőzése esetén.
2. Kiwi rostok, pektin és az actinidin enzim
A kivi magas pektin tartalma kíméletesen „ leradírozza” a bélfalat, csökkenti a gyulladást, míg proleolitsav tartalma javítja a vérkeringést. A benne található actinidin egy fehérjebontó enzim, a papainhoz hasonló proteáz. Az actinidin enzim a fehérjék emésztési idejét rövidíti le a bélcsatornában, a rothadási idő csökken, kevesebb toxin és bélsár marad fent.
* Csökkentik a vér koleszterinszintjét
* Enyhítik a belek túlérzékenységét
* Stabilizálják a vércukorszintet
* Elősegítik a testsúly csökkentését
* Megelőzik az epekő kialakulását
A modern orvostudomány is bebizonyította, hogy a vastagbél különböző betegségeinek kialakulásában az egyik fő tényező a rostszegény táplálkozás. A rosthiány cukorbetegséggel, szívbetegségekkel, emésztési panaszokkal, aranyérrel függhet össze. Az emészthető rostban gazdag étrend csökkenti a szervezet inzulinszükségletét, és előnyös a cukorbetegeknek, mivel lassítja a cukor felszívódását a bélből.
Alkalmazási javaslat:
Minden reggel 1 ivótasakot fogyasszon el a szélsőséges emésztési zavarok ellen!
Legalább 12 napos alkalmazási ciklus ajánlott.
A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.
Folyékony formában azonnal iható és finom íze mindenki számára kellemes, hatékony és praktikus alkalmazási módot biztosít.
Alkalmazása:
Gyermekeknek 2 éves kor felett, cukorbetegeknek, liszt- és laktóz érzékeny személyeknek,
illetve terhesség esetén is fogyasztható.
100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül.
                                       
Fontos tudnivalók licitálás előtt:
Kérlek olvasd el a saját oldalam és csak akkor licitálj, ha az ott leírtakat elfogadod!!
Szállítás: az utalás beérkezése után 1-4 munkanap! Jelentkezéskor, utaláskor szeretnék kérni egy  felhasználó nevet a beazonosítás megkönnyítése miatt!
Minden esetben feltüntetem a postaköltséget, így az aukció megnyerése után 
azonnal tudsz utalni a megadott számlaszámra
Köszönöm , hogy elolvastad és jó licitálást kívánok!
      Személyesen a VIII. kerületben levő webáruház irodában tudom átadni, így nem áll módomban elvinni a terméket sehova! Átadás hétköznap 11-18-ig, de egyeztetés szükséges!
Köszönöm a megértést és kérem ennek tudatában licitáljon!



Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Az aukció vége: 2013-03-17 08:29
. COTIFIBRA Bélradír 2390 ft - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése