2012. október 9., kedd

Mesés VIRÁGOS EXTRA MOLETT F+F ruha tunika 56 - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Gyönyörű és nagyon különleges F+F csupa virág tunika, ruha extra molett UK28-as, 56-os méretben a True kollekcióból, teljesen új, címkés, kérlek ellenőrizd a mért adatokat.
Anyaga nagyon finom, lágy esésű, szellős viszkóz, nem elasztikus, színe fekete alapon barna, mustár, kék színű virágos.
Viselhető magasságtól és vérmérséklettől függően ruhaként vagy tunikaként, nagyon szépen ívelt, kerek feminin nyakkivágása, fodros végű 3/4-es ujjai vannak
Ezt az aukciót 3 termék együttes megvásárlása esetén sem szeretném idő előtt kikiáltási áron lezárni, megértésedet köszönöm szépen : )
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
A személyes átadást a XI. kerületben, saját oldalamon megadott helyszíneken tudom megoldani, a terméket simán postázni nem szeretném, megértésedet nagyon szépen köszönöm! : )
 
 
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2012-10-26 21:00
. Mesés VIRÁGOS EXTRA MOLETT F+F ruha tunika 56 - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése