2012. október 11., csütörtök

Gyönyörű kék bőr félcipő 39 - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Egyszer viselt gyönyörű világoskék velúrbőr fűzős félcipő, a Sebastiano-ból.
A képeken látszik, hogy új, a talpat nem sikáltam nagyon, mert nem akartam a felsőrészt összetrutymózni.
Cimke szerint 39
Bth: 25 cm
Kérek mindenkit, hogy olvassa el ezt a pár sort!
1ft-ról induló terméket 300 ft licitzárás felett postázok, egyéb esetben személyesen átvehető lakcímen, vagy a Kálvin tér közelében. Ha ezt nem tudod elfogadni, vagy megérteni, nem tudsz értejönni, ha így alakul, kérlek ne licitálj, ne zsarolj, és ne könyörögj.
Nem rugalmatlanságból tartom magam ehez, hanem, mert nincs rá lehetőségem, hogy az 1ft-os termékekre még én fizessek csomagolást, van viszont két gyerekem, akiket fel kell vonultatni a postára sorban állni. Ezek a termékek mind jó állapotúak, kidobni vétek lenne, aki tudja, vigye. De megkérlek, hogy a figyelmetlenséged miatt ne dobálózz  negatívval, mert leírtam korrekt módon.
Köszönöm, hogy megérted.
Kizárólag előreutalással, ajánlva postázom.
Figyelem! A postaköltség saccolt, pontos díjat a becsomagolt termék lemérése után tudok megadni, az aukció zárulta után.
Kérlek, hogy amint véget ért az aukció, vedd fel velem a kapcsolatot! 1 hét után negatív értékelés mellett a licit tárgyát újra aukcióra bocsátom
Ha kérdésed van, LICITÁLÁS ELŐTT tedd azt fel. Licitet nem törlök, és az aukció lejárta után 2 héten belül vedd át a megnyert terméket. Ha nincs szándékodban vásárolni, NE LICITÁLJ!
Ellenkező esetben negatív értékelés mellett újraindítom az aukciót.
Köszönöm megértésed.


Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Az aukció vége: 2012-10-30 09:13
. Gyönyörű kék bőr félcipő 39 - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése